NOVOSTI I OBJAVE
 28.08.2018
Spin je i ove godine uz KulenDayz!
Najstarija IT konferencija na istoku Hrvatske i ove će godine privući veliki broj stručnjaka i profesionalaca željnih novih saznanja. Spin će ponovno sponzorirati događaj - u resursima, novcu i ljudskim potencijalima.
 20.07.2018
GDPR je stigao. Što sada?
Krajem svibnja na snagu je stupila nova europska direktiva o zaštiti osobnih podataka. Što trebaju činiti oni koji se još nisu uskladili?
 16.07.2018
Godišnji su odmori, ali mi ne posustajemo
Već je običaj tijekom ljeta odmoriti se od redovitih poslova i zasićenja svakodnevnim životom. Iako ćemo i mi koristiti godišnje odmore, naši korisnici će i dalje imati stalnu podršku u radu.
 09.07.2018
Polako i sigurno rastemo zajedno s našim klijentima
Od skromnog početka 1990. godine do danas, Spin je stalno rastao, povećavao opseg posla, broj klijenata, a, sukladno tome, i broj djelatnika. Od ove godine službeno se vodimo kao srednje veliko poduzeće.
 ARHIVA VIJESTI   
Polažite ECDL ispite u Spin STUDIU !!!
ECDL (European Computer Driving Licence) predstavlja međunarodno priznati dokument koji potvrđuje posjedovanje osnovnih informatičkih znanja i vještina. Namijenjen je onima koji žele ostvariti normiranu razinu kvalificiranosti u korištenju računala i na taj način proširiti mogućnosti svoje karijere. Spin Studio Vam omogućava obuku i pripremu za ECDL certifikacije: Osnovni pojmovi informacijske tehnologije, Korištenje računala i upravljanje datotekama ( osnove PC-a), Obrada teksta (MS Word), Tablične kalkulacije (MS Excel), Baze podataka (MS Access), Prezentacije (MS Powerpoint), Informacije i komunikacije (MS Internet Explorer i Outlook Exspress).
CJENIK USLUGA
Posao u Spin Studiu!!!
TOP TEČAJEVI
VERIFICIRANI
Računalni operater
Računalni PROGRAMER
AutoCAD operater
Serviser osobnih računala
WEB dizajner
Grafički dizajner
Sistemski i mrežni
  administrator
MICROSOFT
MS Windows XP
MS WORD
MS Excel
MS Excel napredni
MS Access
MS Project
KORISNIČKI
Flash - Rich Content
  Creation i Action Script
Photoshop - obrada
  slike na računalu
InDesign - prijelom stranica
  i priprema za tisak
Dreamweaver: Website
  Development 1 i 2
Internet
CorelDRAW
 POPIS SVIH TEČAJA 
  PLANIRANI POČECI TEČAJEVA
HOME TEČAJEVI PREDAVAČI REFERENCE PROSTOR KONTAKT
© Spin Studio 2018 - sva prava pridržana